Top 10

Vreau sa fie mai multe...

Pub

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Pub

   ABBYY FineReader este prima aplicaţie OCR care "vede" întreg documentul.
Tehnologia inteligentă Adaptive Document Recognition (ADRTTM) analizează documentul ca o entitate singulară, păstrând toate elementele din structura documentului original
, inclusiv textul, tabelele, antetul/subsolul şi numerotarea paginilor.
Aplicaţiile software tradiţionale de recunoaştere optică a caracterelor se limitează la procesarea documentelor la nivel de pagină
 fără a oferi posibilitatea menţinerii unui stil comun în toate paginile documentului. De exemplu, antetul şi subsolul sunt de cele mai multe ori recunoscute sub forma casetelor text introduse într un document Microsoft Word. ABBYY FineReader 10 permite recunoaşterea secţiunilor de tip antet şi subsol ca elemente native de formatare, făcând imposibilă modificarea acestora la nivelul unei singure pagini.

Noua tehnologie ADRT incorporată de ABBYY FineReader 10 permite reconstrucţia elementelor de formatare, oferindu-vă posibilitatea de a economisi timpul pecare îl alocaţi editării documentelor.
-Tehnologie Adaptive Document Recognition (ADRT™)
Beneficiind de tehnologia inovativă ADRT™, ABBYY FineReader este prima aplicaţie OCR care analizează cu exactitate întreg documentul în loc să folosească abordarea tradiţională pagină cu pagină.
Păstrează structura, layout ul şi formatarea documentului original.
ABBYY FineReader 10 recunoaşte documentul ca un întreg, inclusiv textul, coloanele, tabelele, antetul şi notele de subsol sau numerotarea paginilor şi reconstruieşte cu exactitate tipul şi elementele de formatare ale documentului original.
-Conversie PDF cu Suport PDF/A
ABBYY FineReader 10 este instrumentul ideal destinat conversiei documentelor PDF şi a celor aflate pe supot hârtie în fişiere editabile, în care se pot efectua căutări. FineReader 10 oferă suport pentru o gamă variată de formate PDF de ieşire, inclusiv PDF uri în care se pot efectua căutări, PDF uri securizate, PDF uri cu tagg uri sau PDF/A.
Interfaţă optimizată pentru un plus de eficienţă
Interfaţa intuitivă pusă la dispoziţie de noua versiune ABBYY FineReader permite obţinerea documentelor în format electronic, cu 40% mai puţine click-uri de mouse decât versiunea anterioară.
Funcţii accesibile printr un singur click de mouse (QuickTasks) ABBYY FineReader asigură un nivel ridicat de productivitate permiţând accesul cu un singur click la funcţiile des folosite, cum ar fi "Scanare direct
 în Microsoft Word" sau "Conversia documentelor PDF/imagini direct în Microsoft Word".
-Tehnologie de ultimă generaţie destinată recunoaşterii imaginilor provenite de la camerele digitale
ABBYY FineReader 10 pune la dispoziţie o nouă tehnologie optimizată de recunoaştere optică a imaginilor provenite de la camerele digitale, oferind un nivel maxim de eficienţă şi acurateţe. Cu un singur click de mouse veţi putea converti imaginile fotografiate cu camera digitală în formate editabile sau în documente în care se pot efectua căutări.
Recunoaşterea instantanee a capturilor de ecran
Prin intermediul funcţionalităţii ABBYY Screenshot Reader, FineReader 10 permite recunoaşterea instantanee a capturilor de ecran, rezultatele fiind utilizate în aplicaţiile de birou
, fişierele de lucru sau clipboard.Compatibilitate cu cele mai recente medii şi aplicaţii Microsoft.ABBYY FineReader este certificat pentru Windows Vista/7 şi poate fi integrat cu ultima versiune Microsoft Office. De asemenea, ABBYY FineReader permite crearea de fişiere în cele mai noi formate precum DOCX şi XLSX. Cu numai un click de mouse, puteţi converti o imagine fără a fi nevoit să lansaţi ABBYY FineReader. Veţi putea trimite rezultatele direct către aplicaţiile Microsoft Office. 

1 comentarii:

Trainz Romania spunea...

Abby Fine Reader 11 functioneaza excelent in WinXP - direct download :

http://www.4shared.com/rar/2zACB1Xb/FineReaderv110102536PE.html

Dictionar roman contemporan. Se instaleaza prin procedura de import din Options :

http://www.4shared.com/rar/cgjvjpQC/abby_dictionar_roman_contempor.html

Pub

Ce este ACTA?

Vizitatorii

free counters

Pub