Top 10

Vreau sa fie mai multe...

Pub

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Pub

      1.      Alegerea paletei de culori (negru si verde)
     Exista un domeniu de cercetare, care studiaza influenta culorilor asupra creierului uman. Aceasta stiinta este foarte interesanta in ceea ce priveste posibilitatea de a concentra atentia vizitatorilor asupra unui anumit obiect.
     Paleta de culori de pe site trebuie sa fie in aceasta combinatie. Acest fapt nu este intamplator. Imediat dupa accesarea site-ului, ochii cad automat pe albastru - link-uri AdSense, exact asupra obiectului de care avem nevoie.

2.      Antetul site-ului (cuvantul cheie principal, titlul, paginile suplimentare)
     Antetul trebuie sa contina exact cuvantul (sau expresia) cheie, pentru care se va face optimizarea. Acesta il evidentiem cu galben, astfel incat sa se priveasca bine pe fundal negru (albul, de asemenea, poate fi o culoare potrivita). Acelasi text se va incadra intre tag-uri.
     Si in cele din urma, link-urile la paginile interne care sunt situate un pic mai jos. Aceasta este chiar “coada”.
     Nu plasati link-uri catre paginile interne in coloana lateral-dreapta! Ele vor distrage pur si simplu vizitatorul de la anunturile Google. Daca ati plasat link-uri lateral, atunci ar fi binevenit sa fie numai trimiteri AdSense.

3.      Titlul pagini
     In primul rand, pozitionam titlulul intre imaginile produselor si blocul AdSense. In al doilea rand, nu uitati sa-l evidentiati cu tag-ul h1.
     Si inca un lucru foarte important. In unele cazuri, anunturile pozitionate chiar sub titlul poate duce la interdictia contului dvs., deoarece moderatorii ar putea crede ca impuneti publicitatea vizitatorilor, dar puteti adauga pur si simplu 1-2 propozitii sub antetul site-ului.

4.      Plasarea blocurilor AdSense 
     Cel mai important lucru - este blocul 336x280. Culorile cele mai de succes pentru aceasta sunt: culoarea albastra pentru link-uri, textul gri si negru pentru URL-uri. 

5.      Continutul 
     Nu includ fotografii doar text negru pe fon alb.

Va doresc mult succes!

Pub

Ce este ACTA?

Vizitatorii

free counters

Pub