Top 10

Vreau sa fie mai multe...

Pub

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Pub

     Keepass este un program gratuit care vă permite să vă stocaţi toate parolele într-un singur loc central. Aceste parole pot fi apoi protejate printr-o parolă generală.


     Daca iti e greu sa-ti amintesti toate parolele, atunci KeePass e pentru tine. Keepass te lasa sa-ti salvezi toate parolele intr-o baza de date, care este apoi blocata cu o parola universala sau un disc cheie.
     Odata ce ai introdus parola sau discul, baza de date este deblocata si ai acces la toate parolele tale. Intr-adevar simplu!


     Introducerea de parole enervanta poate fi evitata cu urmatorul utilitar care de asemenea completeaza formularele de pe internet:
RoboForm 6.9.90



   Descarca de aici.


     Facebook, cea mai mare reţea socială din lume, este cea mai nouă ţintă a hackerilor de la Anonymous, care au declarat că vor da jos site-ul pe 5 noiembrie.


     Grupul de hackeri Anonymous, care a a devenit cunoscut după atacurile informatice asupra site-urilor de plăţi online Visa şi PayPal, ca răspuns la decizia acestora de a bloca transferurile de bani către site-ul WikiLeaks, intenţionează să atace şi să dezactiveze reţeaua Facebook la sfârşitul acestui an. Motivul invocat de aceştia este acela că Facebook vinde informaţii agenţiilor guvernamentale şi oferă acces la reţea pentru ca acestea să poată spiona oameni din toată lumea.

     Hackerii de la Anonymous şi LulzSec au promis la 23 iulie, după arestările efectuate în SUA şi Europa, că îşi vor continua lupta împotriva companiilor şi guvernelor. Printre ţintele precedente ale grupului de hackeri se află fostul Guvern egiptean, Guvernul italian, Iranul şi societăţi care au exclus site-ul WikiLeaks din serviciile lor.
     Hackerii îi îndeamnă pe oameni să se alăture cauzei lor şi să distrugă Facebook pentru a-şi apăra intimitatea. Anunţul Anymous vine sub forma unui clip video postat pe YouTube.
     Facebook a anunţat că va oferi 500 de dolari utilizatorilor care descoperă erori sau încălcări ale protocoalelor de securitate.
     De asemenea, Facebook l-a angajat luna trecută pe cel mai celebru hacker din lume, George Hotz (GeoHot), cel care a deblocat iPhone şi consola PlayStation3.




Articol publicat pe capital.ro in data de 09 August 2011.
      1.      Alegerea paletei de culori (negru si verde)
     Exista un domeniu de cercetare, care studiaza influenta culorilor asupra creierului uman. Aceasta stiinta este foarte interesanta in ceea ce priveste posibilitatea de a concentra atentia vizitatorilor asupra unui anumit obiect.
     Paleta de culori de pe site trebuie sa fie in aceasta combinatie. Acest fapt nu este intamplator. Imediat dupa accesarea site-ului, ochii cad automat pe albastru - link-uri AdSense, exact asupra obiectului de care avem nevoie.

2.      Antetul site-ului (cuvantul cheie principal, titlul, paginile suplimentare)
     Antetul trebuie sa contina exact cuvantul (sau expresia) cheie, pentru care se va face optimizarea. Acesta il evidentiem cu galben, astfel incat sa se priveasca bine pe fundal negru (albul, de asemenea, poate fi o culoare potrivita). Acelasi text se va incadra intre tag-uri.
     Si in cele din urma, link-urile la paginile interne care sunt situate un pic mai jos. Aceasta este chiar “coada”.
     Nu plasati link-uri catre paginile interne in coloana lateral-dreapta! Ele vor distrage pur si simplu vizitatorul de la anunturile Google. Daca ati plasat link-uri lateral, atunci ar fi binevenit sa fie numai trimiteri AdSense.

3.      Titlul pagini
     In primul rand, pozitionam titlulul intre imaginile produselor si blocul AdSense. In al doilea rand, nu uitati sa-l evidentiati cu tag-ul h1.
     Si inca un lucru foarte important. In unele cazuri, anunturile pozitionate chiar sub titlul poate duce la interdictia contului dvs., deoarece moderatorii ar putea crede ca impuneti publicitatea vizitatorilor, dar puteti adauga pur si simplu 1-2 propozitii sub antetul site-ului.

4.      Plasarea blocurilor AdSense 
     Cel mai important lucru - este blocul 336x280. Culorile cele mai de succes pentru aceasta sunt: culoarea albastra pentru link-uri, textul gri si negru pentru URL-uri. 

5.      Continutul 
     Nu includ fotografii doar text negru pe fon alb.

Va doresc mult succes!
     Dacă ați auzi de la un prieten sau din altă parte că nu mai aveți nevoie de nici un antivirus ați spune că nu este posibil , dar eu vă spun că este posibil. Citiți în continuare și veți vedea!      
     Returnil System Safe  editia gratuita este un program foarte bun si util ce utilizează o tehnologie avansată de virtualizare. El clonează sistemul de operare şi creează un mediu virtual al computerului dumneavoastră. În loc să încarce sistemul fizic, o clonă a acestuia este încărcată, astfel că puteţi rula aplicaţiile şi vă puteţi desfăşura activităţile online într-un mediu complet izolat. În acest fel, sistemul dvs. real nu va fi niciodată afectat de viruşi.
Pentru a descărca acest software apăsați click aici.
Julian Beever este un artist britanic ce realizeaza desene cu creta pe asfalt din 1990. Cele mai spectaculoase lucrari ale sale sunt cele distorsionate in asa fel incat, privite dintr-un anumit unghi, sa dea impresia de 3D.



Victor Faur, informaticianul aradean acuzat ca a spart serverul NASA, a fost la un pas de a fi angajat de IBM. Ieri, procurorii i-au prelungit interdictia de parasire a tarii.


La prima audiere in Bucuresti, procurorii DIICOT au decis sa-i prelungeasca lui Victor Faur interdictia de parasire a tarii cu inca 30 de zile, luind in considerare si faptul ca cercetarea este pe final. El este acuzat de accesarea fara drept a unui sistem informatic, fapta care poate fi pedepsita cu inchisoarea de la 3 la 12 ani.
In fapt, Faur este cercetat pentru ca ar fi spart serverele mai multor agentii guvernamentale americane, printre care si cel al NASA. Avocatul lui Faur, Nelu Pinga, care a aparat si alti hackeri romani, ne-a declarat ca „Victor are anumite circumstante atenuante, pentru ca el a anuntat administratorii conturilor respective ca sint vulnerabile, fapt pentru care exista probe.
El s-a jucat, a vrut sa isi dovedeasca priceperea, dar nu a schimbat sau stricat ceva si nici nu a urmarit obtinerea de profituri“. Aparatorul lui Faur s-a aratat optimist in ceea ce priveste procesul clientului sau, proces in care agentiile americane care au facut plingere impotriva sa s-au constituit parte civila, solicitind despagubiri in valoare de 1,3 milioane de dolari. Autoritatile americane nu au cerut extradarea romanului.
„E un copil tare linistit“
Tatal lui Victor, medicul Mircea Faur, ne-a spus ca, din ceea ce i-a explicat fiul sau, intentia sa era aceea de a-si verifica abilitatile informatice, fara a intentiona sa faca rau cuiva. Mai mult, el stie de la Victor ca, imediat dupa spargerea site-urilor americane, a renuntat la aceste practici si s-a inscris la masterat.
Tatal lui Victor Faur isi aminteste ca fiul sau a fost mereu un copil linistit, care nu a creat probleme si ca s-a aratat mereu pasionat de calculatoare. Pasiunea sa a devenit cu timpul o profesie, Victor fiind si absolvent al Facultatii de Informatica.
Marile companii informatice s-au aratat interesate de angajarea hackerului roman inainte de izbucnirea scandalului. Victor a primit doua oferte de serviciu, una de la IBM (divizia ceha) si cealalta de la Logica Londra.

Pub

Ce este ACTA?

Vizitatorii

free counters

Pub