Top 10

Blog Archive

Vreau sa fie mai multe...

Pub

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Pub

Un camion plin pana la refuz s-a rasturnat pe o sosea din Nordul Irlandei, transformand incarcatura de 20 de tone intr-un ocean de peste pe campul din apropierea drumului.


Potrivit unor surse din cadrul constructorului bavarez sub protectia anonimatului, F12, noul BMW M6, va fi lansat in premiera, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2012, ce se va desfasura la inceputul lunii martie.


Noul M6 va veni cu toate atributele unui "M" cu pedigree, inclusiv cu frane cu discuri ceramice. Sub capota, motorul V8 de 4.4 litri va genera 552 CP si un cuplu maxim de 680 Nm, in timp ce transmisia va fi asigurata de o cutie automata cu dublu ambreiaj, M DCT, cu 7 trepte.
Conform acelorasi surse, noul M6 va accelera de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, fiind cu 0.2 secunde mai rapid decat predecesorul sau.
Sursa:www.a1.ro



Iarna ne-a luat iar prin surprindere. Sute de oameni au ramas blocati pe drumurile pline de nameti, iar autoritatile nu mai razbesc cu deszapezirea.

Daca in Romania ne plangem la 20 de centimetri de zapada, iata cum fac fata japonezii nametilor care ating si 15 metri inaltime!









Sursa:www.a1.ro


O adolescenta care, de la varsta de doi ani, a mancat numai de la fast-food, a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce organismul acesteia a cedat, iar fata nu a mai putut sa respire.

Stacey Irvine, o fata in varsta de 17 ani din Marea Britanie, mananca numai produse de fast-food de 15 ani de zile. Iar asta desi doctorii au avertizat-o ca acest mod de alimentatie ii face rau, putand chiar sa o omoare.
Adolescenta s-a indragostit de mancarea fast-food inca de la varsta de doi ani, cand mama sa a dus-o pentru prima oara la McDonald's.
Fata nu a gustat niciodata legume sau fructe pentru ca, spune ea, nu mai are nevoie de nimic altceva in afara de gustarile de la McDonald's si chiftelutele de pui de la KFC.

Intr-o zi, adolescenta nu a mai putut sa respire si a fost dusa de urgenta la spital, unde doctorii au avertizat-o atat pe ea, cat si familia ei, ca sanatatea fetei este pusa in pericol de mancarea cu care aceasta se hraneste.
"Incep sa realizez ca acest mod de a ma alimenta imi dauneaza", a declarat fata.
Una dintre pasiunile lui Stacey este sa imparta o portie de 20 de aripioare de pui si cartofi prajiti cu iubitul ei. Insa aceasta pofta a ei o costa sanatatea. Pentru ca lipsa unor vitamine vitale si a altor nutrienti, combinata cu o cantitate mare de sare, poate creste presiunea sangelui si slabeste imunitatea organismului. 
Sursa:www.a1.ro

De pe bancile scolii a ajuns direct la spital. Un adolescent care ar fi trebuit sa fie la cursuri a ajuns in mainile medicilor dupa ce a lesinat pe holul liceului. Confuz, le-ar fi spus unor colegi ca a consumat etnobotanice. Apoi, cand si-a mai revenit, a negat categoric. Analizele vor stabili care este adevarul.



Lynn Keesler, o femeie de 61 de ani din Texas, a derapat cu masina si a ramas blocata pe marginea unui lac mlastinos, relateaza Daily Mail.


A petrecut sapte zile in masina pe care o inchiriase la inceputul lunii pentru ca a fost sfatuita ca, in aceasta situatie, sa nu se miste si sa astepte ajutor. Orice miscare ar fi putut duce la rasturnarea masinii in lac.
Femeia conducea spre un hotel in momentul in care masina a iesit de pe sosea. In prima seara petrecuta in autoturism a facut semne cu farurile si a claxonat pana cand bateria de la masina s-a consumat. A supravietuit timp de sapte zile mancand doar unt de arahide si bomboane. A avut noroc pentru ca in masina avea si apa imbuteliata.
Cand nivelul lacului a mai scazut, Lynn Keesler a iesit din vehicul si a mers sa caute ajutor. Cand autoritatile au venit sa ridice masina, aceasta abia mai putea fi zarita din lac.

Sursa:www.a1.ro
  • Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te inscrii in GOOGLE Adsense, pentru aceasta click aici si urmeaza pasii. De asemenea, inainte sa te inscrii, este important sa citesti articolul: * Ce site-uri sunt interzise in Google AdsenseSite-urile in romana sunt acceptate de Google AdSense!!!
  • Avantajul inscrierii in Google Adsense prin intermediul acestei pagini este faptul ca ai la dispozitie articole practice care te vor ajuta pe parcurs sa realizezi venituri maxime din reclame.

O reteta foarte simpla si gustoasa, dar mai ales, sanatoasa. Pofta buna!


Ingrediente

500g de morcovi, curatati si taiati pe jumatate pe lungime, apoi fierti la abur sau in apa timp de 10 minute
ulei de masline
150g branza de capra moale
1 ardei iute uscat, maruntit sau un varf de cutit fulgi de chilli
sucul de la 1 portocala
1 mana de coriandru, tocat mare
1 lingurita seminte de chimion prajite
1 lingurita seminte de mustar negre sau maro
2 catei de usturoi, feliati

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180° C/gaz 6. Intr-o tava, se pun morcovii, semintele, ardeiul iute si usturoiul, impreuna cu o lingura de ulei si cu jumatate din sucul de portocale. Se coc timp de 30 de minute sau pana cand se rumenesc. Se pun bucatele de branza din loc in loc, apoi se stropeste totul cu restul de suc de portocale si se presara coriandrul; se serveste cu salata sau cuscus.
Descriere:
Kevin McAllister si familia lui se pregatesc sa mearga la Miami pe timpul sarbatorilor. La aeroport, Kevin se pierde de-ai lui si ajunge pe un avion catre New York. Ajuns in oras, Kevin reuseste sa ia un taxi pana la Plaza Hotel unde, folosindu-se de cartea de credit a tatalui sau, isi inchiriaza un apartament. Pe timpul sederii sale, Kevin se imprieteneste cu un proprietar al unui magazin de jucarii pe nume Marv, si cu o femeie fara adapost indragostita de porumbei. Dar el da si peste fostii sa dusmani, Harry si Marv, care tocmai au iesit de la puscarie. Cand Kevin afla ca cei doi vor sa jefuiasca magazinul lui Marv in ajunul Craciunului, isi face un plan pentru a-i opri. Intre timp, mama lui Kevin realizeaza ca cel mic s-a pierdut de ei si incearca acum sa-l gaseasca.


Detalii film:
Titlu: Home Alone 2: Lost in New York - Singur acasa 2 - Pierdut in New York
  • Producator: 20th Century Fox
  • Distribuitor (international): Romania Film
  • Data lansare (SUA): 20 Noiembrie 1992
Iata ca, dupa indelungi asteptari cea mai noua versiune a jocului Age of Empires –Online este oferita fanilor de pretutindeni. Si nu contra cost cum ne-am fi putut astepta, ci gratuit. Urmand ca pentru anumite elemente de joc mai speciale sa fie platite diverse sume. Aceste elemente pot fi bonus pack-uri, misiuni, sau chiar civilizatii intregi.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea pentru perioada incepand cu sambata dimineata pana duminica, la ora 18. Astfel se vor produce intensificari de vant, ninsori si polei in majoritatea regiunilor tarii.

Doi pasionati de astronomie din Marea Britanie au descoperit o noua planeta, fiind pentru a treia oara in istorie cand niste amatori fac o astfel de descoperire.

planeta noua
Chris Holmes si Lee Threapleton au obervat noua planeta in cadrul unui proiect de descoperire a corpurilor ceresti din afara sistemului nostru solar.

Peste 1.500 de câini flămânzi şi înghesuiţi în cuşti mici au fost descoperiţi în timp ce erau transportaţi spre abatoarele unde urmau să fie transformaţi în carne pentru restaurante, scrie dailymail.co.uk.
Voluntari pentru protecţia animalelor şi poliţia din Chongqing, China, au descoperit câinii în timpul unei călătorii de 22 de ore către abatoare.
Sindicatele din invatamant pregatesc o greva generala. "O masura extrema", spun liderii, insa ar putea fi "singura varianta de rezolvare a problemelor din educatie".
Bucataria franceza este caracterizata printr-o nemaipomenita diversitate, comparabila cu bucataria chinezeasca sau cu cea indiana. Elementul comun este seriozitatea cu care gatitul este privit in orice regiune. Pentru francezi, gatitul este o arta.
Bucataria franceza este caracterizata printr-o nemaipomenita diversitate, comparabila cu bucataria chinezeasca sau cu cea indiana. Elementul comun este seriozitatea cu care gatitul este privit in orice regiune. Pentru francezi, gatitul este o arta.
Oaia Dolly a fost primul animal clonat, in 1996. De atunci, cercetatorii au clonat si alte animale precum porci, vaci, capre, cai, soareci, caini si pisici. 
animale clonate
Dar oare este etic sa clonezi animale pentru scopuri comerciale? Nu, acestea este raspunsul dat de comisia pentru agricultura care, in iunie, a cerut UE sa interzica clonarea animalelor pentru consumul alimentar. Saptamana viitoare in cadrul sesiunii, deputatii europeni vor putea adresa intrebari Comisiei Europene despre acest subiect.
Putem consuma animale clonate?
Clonarea nu este o practica comerciala in Europa, iar produsele facute din clone nu au intrat inca in randul produselor alimentare consumate in mod obisnuit. Cu toate acestea, potrivit Comisiei Europene, aceste produse sunt pe punctul de a fi raspandite in scop comercial pana in anul 2010. Dar cine se simte confortabil cu ideea de a consuma laptele sau carnea unor animale clonate?

Peste 10.000 de persoane au protestat luni, la nivel national, dintre care mai bine de 900 in Capitala, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor, Marius Militaru. El a adaugat ca nu s-au inregistrat incidente.
Actiuni de protest au avut loc luni, pentru a patra zi consecutiv, atat in Capitala, cat si in mai multe orase din tara.

Palatul Potala, Tibet

Reţelele sociale şi blog-urile reprezintă în prezent a patra activitate online din punctul de vedere al popularităţii. Un procent de 67% vizitează aceste comunităţi online şi 10% din timpul total petrecut pe Internet este alocat site-urilor de social media.

>Locul 1
Renault Fluence (147 puncte)

>Locul 2
Opel Meriva (110 puncte)

>Locul 3
Dacia Duster (99 puncte)

Pentru cei ce joaca Metin2, aici veti vedea un mic truc!

>Cum sa iti maresti viteza in Metin2?

Lumea este in pragul unei apocalipse nucleare. Asta cred cei de la Biroul de Studii Atomice care au setat Ceasul Apocalipsei, cu un minut mai aproape de "miezul noptii". Orologiul simbolic arata acum ora 23:55. Cercetatorii incearca astfel sa atraga atentia asupra directiei gresite in care se indreapta omenirea.
Un cargo aflat in apropierea coastei Noii Zeelanda s-a rupt in doua bucati, deversand containere si pietris, ceea ce a declansat temeri asupra unei scurgeri uriase de petrol, conform oficialilor marini, citati de Daily Mail.



Priviti ce poate sa faca un program!

Pub

Ce este ACTA?

Vizitatorii

free counters

Pub